Vi i Mat fra Marcus håper dere alle er friske og raske i disse Corona tider! Mange av våre daglige tilbud har nå blitt stengt ned på ubestemt tid og vi forstår at mange syns dette er en ekstra prøvende og vanskelig periode.


Mat fra Marcus tilbyr i disse tider fortsatt servicen Privat Kokk.

Privat Kokk innebærer at vi kommer hjem til deg, kokkelerer fantastiske retter og skaper den samme gode atmosfæren hjemme hos deg selv som du ellers ville ha fått ute på restaurant!


Videre har vi valgt å skape et nytt temporært tilbud hvor du kan forhåndsbestille lunsj og/eller middags "pakker" som vi kjører hjem til deg! Dette tilbudet vil bli skreddersydd for hver enkelt husstand.


Ønsker du å benytte deg av et eller flere av disse tilbudene, send oss en forespørsel på kontakt@matframarcus.no46 visninger0 kommentarer


Team Mat fra Marcus er stolte av å kunne informere om at vi nå har inngått et samarbeid med Tanzaniaprosjektet!


Tanzaniaprosjektet er en privat organisasjon som siden år 2000 har engasjert seg i arbeid for de mest vanskeligstilte i landsbyen Mbamba Bay i sør-vest Tanzania. Arbeidet ble startet av fisker Einar Johansen i Botnhamn. Botnhamn skole har vært en fantastisk støttespiller. Evy og Gunnar Lind, Helene Johansen var blant flere aktivt engasjerte i prosjektet. Bygda Botnhamn har gjort en formidabel innsats for å skaffe penger. Mest kjent er innsatsen som ble gjort for å gi Hassan beinproteser. I tillegg til mindre prosjekter for enkeltpersoner og familier, engasjerer prosjektet seg også i utbygging og forbedring av skoler, sykehuset og et hjem for fattige unge jenter (Herdis House).


Mat fra Marcus kommer til å donere bort en andel av alle oppdrag vi mottar, slik at vi kan være med på å hjelpe Tanzaniaprosjektet med å fortsette det fantastiske arbeidet de gjør!


Du kan lese mer om Tanzaniaprosjektet på deres hjemmeside: https://tanzaniaprosjektet.no eller på deres facebookside: Tanzaniaprosjektets venner.

68 visninger0 kommentarer


Endelig er hjemmesiden oppe! Gjett om vi har gledet oss!


Mat fra Marcus kommer til å ha som mål å jobbe med flere ulike veldedige organisasjoner, slik at hver gang du booker en bursdag, arrangement, eller julebord, vil du være med å bidra til å hjelpe noen som virkelig trenger det. Dette kan være skolebøker, mat, klær, ol. Dermed kan du nyte dagen og maten litt ekstra, med god samvittighet!

Videre vil det også komme oppdateringer om andre spennende planer vi har på gang. Blant annet vil det komme mer informasjon om The Box, et konsept vi i Mat fra Marcus har stor tro på, både for deg som privat person og for bedrifter.


Mat fra Marcus er å finne på sosiale medier og dere har muligheten til å følge oss både på Facebook og Instagram.


Vi ses snart!


Team Mat fra Marcus!

73 visninger0 kommentarer
matframarcus.png
  • Location
  • white-mail-icon-png-14-original
  • Facebook
  • Instagram