• Marcus

Tanzaniaprosjektet!Team Mat fra Marcus er stolte av å kunne informere om at vi nå har inngått et samarbeid med Tanzaniaprosjektet!


Tanzaniaprosjektet er en privat organisasjon som siden år 2000 har engasjert seg i arbeid for de mest vanskeligstilte i landsbyen Mbamba Bay i sør-vest Tanzania. Arbeidet ble startet av fisker Einar Johansen i Botnhamn. Botnhamn skole har vært en fantastisk støttespiller. Evy og Gunnar Lind, Helene Johansen var blant flere aktivt engasjerte i prosjektet. Bygda Botnhamn har gjort en formidabel innsats for å skaffe penger. Mest kjent er innsatsen som ble gjort for å gi Hassan beinproteser. I tillegg til mindre prosjekter for enkeltpersoner og familier, engasjerer prosjektet seg også i utbygging og forbedring av skoler, sykehuset og et hjem for fattige unge jenter (Herdis House).


Mat fra Marcus kommer til å donere bort en andel av alle oppdrag vi mottar, slik at vi kan være med på å hjelpe Tanzaniaprosjektet med å fortsette det fantastiske arbeidet de gjør!


Du kan lese mer om Tanzaniaprosjektet på deres hjemmeside: https://tanzaniaprosjektet.no eller på deres facebookside: Tanzaniaprosjektets venner.

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
matframarcus.png
  • Location
  • white-mail-icon-png-14-original
  • Facebook
  • Instagram