Translation missing: nb.general.ie11_support_message

Mat fra Marcus- hvordan det startet

Mat fra Marcus- hvordan det startet

HVORDAN STARTET DET?

I en tid da jeg knapt kunne skille en sautépanne fra en suppekjele, hoppet jeg hodestups inn i den gastronomiske hensynsløsheten. Bare 21 år gammel åpnet jeg min egen restaurant i Sverige, en modig pioner med ambisjoner som overskred mine kulinariske ferdigheter. Men selv om mine tidlige retter kanskje ikke var Michelin-stjernemateriale, vokste jeg raskt i rollen og skapte et sted der mat og lidenskap forentes.

TILBAKE TIL OSLO

Da jeg vendte tilbake til Oslo, tok min reise en mer intrikat form. Fra å være kjøkkensjef på en restaurant, til å lede en kantine, og til slutt som produksjonssjef for en hel kjede av restauranter - mine jobber har vært mangfoldige.. Jeg jonglerte ikke bare med kniver og gryter, men også med logistikk, personalet og utfordringene som følger med en hektisk restauranthverdag.

NOE NYTT...

For å legge til litt ekstra krydder, kastet jeg meg ut i salg og markedsføring.
Jeg tok ledelsen over et energisk team av selgere – en fargerik gjeng som ikke bare utfordret mine kulinariske ferdigheter, men også mine evner som motivator, leder og løsningsorientert problemløser.
Her lærte jag kunsten å lede, kommunisere og takle både oppturer og nedturer.
Mitt eventyr tok en ny vending da jeg begynte å ta på meg private kokkeoppdrag.

Etter hvert som etterspørselen vokste, rådet en av mine kunder meg til å lage en nettside slik at flere mennesker kunne oppdage Mat fra Marcus. Navnet ble et spontant valg, og det personlige og morsomme preget gjorde det til et umiddelbart treff. Jeg satte opp en nettside som privat kokk, og derfra begynte reisen.

VEKST!

Etter hvert som oppdragene ble større, trengte jeg et større kjøkken og et team av dedikerte fagfolk. Snart hadde jeg et kompetent team på 15 personer, klare til å takle alt fra fine dining til store arrangementer. Men med vekst kom nye utfordringer, og jeg visste at jeg trengte en dyktig kjøkkensjef som kunne opprettholde kvaliteten og ta ansvar for den videre utviklingen.
Mitt lille kjøkken ble et stort kulinarisk kraftverk, og min intime stab vokste til et kompetent team som kunne håndtere alt fra fine dining til episke arrangementer.

Jeg fant min kulinariske sjelevenn, en kjøkkensjef som kunne balansere smaker, ansvar og vekst.
Dermed begynte det neste kapittelet i
min gastronomiske reise - Happy Catering.
En blanding av kulinarisk mestring,
teamwork og en god dose latter.
Fortsett å utforske våre kulinariske
eventyr under Happy Catering. 🍽️✨