Translation missing: nb.general.ie11_support_message

"Fra smaksopplevelser til forretningsmuligheter – opplev en matreise hvor innovasjon og kvalitetsprodukter går hånd i hånd for å heve ditt kjøkken."


Elyoki - Hvordan startet det?

 

I mine mange år som kokk, fikk jeg ikke bare spørsmål om matoppskrifter, men også om det helt essensielle: hvilket porselen og glass man bør bruke hjemme. Jeg begynte å innse at presentasjonen av mat og drikke har mer å si enn man tror. La meg servere deg et morsomt eksempel:

Bildet av en enkel pasta bolognese på en plasttallerken gir umiddelbare barnevennlige vibber. Men kast den samme retten på en elegant tallerken, og plutselig tror du at du sitter på en Michelin-stjerne restaurant. Det handler om å pynte maten litt for å gjøre hele greia mer fristende. Et annet eksempel er rødvin. Å helle rødvin i en hvit plastkopp fra tannlegen gir en slags "uh-oh" følelse, mens det å servere den i et skikkelig vinglass gir deg det ekstra glamouret. Så her begynte min reise, for jeg ønsket at du skulle nyte mat og drikke med øynene - og et lite smil.

 Disse små, men betydningsfulle detaljene var inspirasjonen bak Elyoki - et konsept som handler om å gi kjøkkenopplevelsen din en real ansiktsløftning. Elyoki står for "elevate your kitchen," hvor de to første bokstavene i hvert ord blir Elyoki. Vi har nøye plukket ut fantastiske produkter fra anerkjente merker som Chef & Sommelier, Smeg, og mye mer, for å gi kjøkkenet ditt det ekstra løftet det faktisk fortjener.

Så hvorfor ikke gi kjøkkenet ditt en make-over og nyte mat og drikke med et bredt smil? Utforsk våre fremtidsplaner under "Hva er tanken framover?" - det blir gøy, det blir smakfullt, og det blir definitivt løftende! 🍽️💫