Translation missing: nb.general.ie11_support_message

"Fra smaksopplevelser til forretningsmuligheter – opplev en matreise hvor innovasjon og kvalitetsprodukter går hånd i hånd for å heve ditt kjøkken."

Happy Catering -
Smakfulle Stunder Fra Starten


Historien om "Mat fra Marcus" og mitt matlagede eventyr har vært som en morsom berg-og-dal-bane. Når suksessen vår vokste, skjønte jeg at jeg trengte en ekte kompis som delte matgleden og visjonene våre. Jeg ville ha mer enn bare en flink kokk; jeg ville ha en partner som var ordentlig engasjert i det vi holdt på med.Så dukket Dzintars opp, anbefalt gjennom venner. Han var en mester på kjøkkenet, med erfaring fra fine dining, og fra første gang vi møttes, føltes det som vi snakket samme språk. Eneste greia var at Dzintars hadde en tendens til å bli rastløs og søke nye utfordringer etter en stund, som om han var på en kulinarisk eventyrjakt.
For å teste om vi kunne jobbe bra sammen, ga vi Dzintars jobben som sjefskokk hos "Mat fra Marcus". Etter et år med hardt arbeid ble det tydelig - vi funket skikkelig bra sammen, visjonene våre ble styrket, og tempoet vårt passet perfekt sammen. Det var da vi skjønte at vi skulle jobbe sammen. Vi var enige om målene våre, men det var én ting vi var helt enige om - jobben vår skulle være gøy.
Den gleden vi følte på jobb skulle skinne gjennom i alt vi lagde.

Slik ble "Happy Catering" til, en feiring av matlaging, lidenskap og ekte glede. Og i takt med veksten vår, flyttet vi inn i et større kjøkken som kunne håndtere den økende etterspørselen. Det ble vårt nye kulinariske hjem, og "Happy Catering" ble mer enn bare en bedrift - det ble et fellesskap av matentusiaster.

 I dag, når du ser nærmere på historien vår, vil du oppdage hva som gjør Happy Catering til noe ekstra spesielt. Vi tok ikke bare utfordringene med vekst med et smil; vi gjorde det med et større kjøkken, større drømmer og fortsatt den samme gleden for å lage minneverdige matopplevelser.